gallery/adobestock_114406974

werkzaamheden

 

Iedereen kent het belang van goed buitenschilderwerk. Als u dit regelmatig en vakkundig laat doen, zorgt u ervoor dat het houtwerk van uw woning in prima staat blijft. Het vervangen van deuren en kozijnen is natuurlijk een hoge kostenpost. Daarom is voorkomen altijd beter dan genezen.

Mocht er uiteindelijk toch sprake zijn van rot houtwerk, dan kunnen wij dat meestal verhelpen door de rotte plek geheel te verwijderen en te repareren met een duurzaam 2-componenten reparatiemiddel, of desnoods door het hout gedeeltelijk te vervangen.

 

Het belang van goed binnenschilderwerk moet ook niet onderschat worden. Zo kunt u met de juiste kleurkeuze voor een groot deel de sfeer in uw huis bepalen. Kleur bepalen is natuurlijk erg persoonlijk, maar wij helpen u graag daarmee.

Verder is er een enorm aanbod aan verschillende verfsoorten. In principe wordt er binnen uitsluitend met watergedragen verven gewerkt. Dat heeft als voordeel dat het niet zo stinkt, minder belastend is voor mens en milieu en dat het minder snel verkleurd.

Zo kunt u kiezen voor een muurverf die de lucht zuivert in uw huis. Voor zogenaamde biobased verven, zonder oplosmiddelen en weekmakers. Makkelijk te reinigen muurverven. Stralingsreducerende muurverven. Muurverven speciaal geschikt voor mensen met astma. Kortom, er is een ruime keus. Wij adviseren u graag.

 

gallery/_mg_1907-edit
gallery/_mg_1877-edit
gallery/img_2836-copy

U kunt bij ons ook terecht voor speciale decoratietechnieken, zoals het maken van hout- en marmerimitaties. Verder kunnen wij uw muren voorzien van muurdecoraties. Dat kan een simpele lijn zijn, of een bepaalde vlakverdeling. Het kan ook uitgebreider, zoals u hieronder kunt zien.

Het is ook mogelijk uw meubels te voorzien van een bepaalde techniek waardoor het meubel er ineens geleefd uit ziet. U kunt dan denken aan een craquelé effect (opengebarste verf), of een effect waarbij het lijkt of de verf aan het afbladderen is, of een effect waarbij er slijtageplekken te zien zijn.

U kunt zelfs uw wanden een geleefd uiterlijk geven. Dat kan bijvoorbeeld met kalkverf, door in verschillende lagen te werken.

 

U kunt bij ons ook terecht voor behang-, scan- en stucwerk. Verder hebben wij de nodige ervaring in het schilderen van vloeren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan geëgaliseerde vloeren, in huizen, garages, werkplaatsen en op balkons. Ook uw vloeren kunnen gedecoreerd worden, zoals dat ook met wanden kan. Zo maakt u van uw vloer een object.

 

gallery/dsc05496